De Gezonde Stad

Advies en begeleiding

Wij helpen bedrijven en organisaties die willen zelf willen verduurzamen. In opdracht van voeren wij advies en begeleidingstrajecten uit.

Hulp bij verduurzaming

De Gezonde Stad levert diverse diensten aan bedrijven en organisaties. Zoekt jouw bedrijf of organisatie naar concrete manieren om haar bedrijfsvoering duurzamer in te steken? Bijvoorbeeld via circulaire zero waste oplossingen of via het aanleggen van een groen dak of een moestuin om met het hele team groenten te verbouwen voor de lunch. De Gezonde Stad kan hierbij helpen. Wij bieden een breed pakket van diensten van advies tot en met de daadwerkelijk aanleg. Samen kijken we naar de oplossing die het beste past.  

Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

De Gezonde Stad helpt bedrijven en organisaties met:

  • Advies over de verduurzaming van jouw bedrijf of organisatie
  • Begeleiding richting een duurzame bedrijfsvoering
  • Community building met de juiste duurzame partijen in de stad
Samenwerken

Samenwerken met De Gezonde Stad?

Is jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een manier om invulling te geven aan haar duurzame ambities of concreet een bijdrage te leveren aan een gezondere stad? Laat het ons weten. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee wij kennis en ervaring kunnen uitwisselen om Amsterdam groener, gezonder en prettiger te maken voor al zijn bewoners! Zo kan je met ons samenwerken in projecten waaraan jouw bedrijf of organisatie een duurzame bijdrage leveren. Ben je geïnteresseerd in wat De Gezonde Stad voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Laat het ons weten! 

Neem contact op met Bonnie
Bonnie is Projectleider

Bonnie werkt sinds februari 2015 als projectleider voor De Gezonde Stad. Zij is verantwoordelijk voor de projecten rondom het thema 'grondstoffen'. Ook is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met onze partners. Ze heeft niet alleen een hart voor Amsterdam, maar ook voor duurzaamheid. Een gezondere stad, samen met partners en bewoners, is haar missie. Bonnie heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt en de laatste jaren werkte zij voor NS International.

06-28283962 bonnie@degezondestad.org

Projecten voor opdrachtgevers

Bekijk alle projecten

De Gezonde Stad voert ook projecten uit voor opdrachtgevers.