Duurzaam idee voor een gezond Amsterdam

Heb jij een idee voor de stad?

Je staat er niet alleen voor! Wij kunnen jouw duurzame idee voor de stad verder helpen. Door jouw idee een podium te geven of je in contact brengen met ons netwerk.

Op zoek naar Amsterdammers met duurzame ideeën voor de stad

Een gezonde stad ontstaat natuurlijk niet vanzelf maar maken jij, ik en alle Amsterdammers samen. Heb jij een goed idee voor Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij kunnen jouw idee of initiatief namelijk verder helpen. 

Hulp bij jouw idee

We brengen jouw idee verder

Heb jij ook een tof idee voor de stad? Maar heb je het concept en de manier waarop je het idee gaat uitvoeren nog niet helemaal helder? Geen zorgen, wij kunnen je helpen om jouw idee of initiatief verder te brengen. Bijvoorbeeld door je inhoudelijk advies te geven, je te ondersteunen bij het maken van een ondernemersplan en begroting, je te koppelen aan mensen uit ons netwerk, je te begeleiden in het doen van een subsidieaanvraag of door je te adviseren in andere financieringsmogelijkheden. Op deze manier laten we jouw idee werkelijkheid worden.

Pitch jouw idee

Pitch jouw idee voor de stad in Het Ideeënlab

Het Ideeënlab is dé pitchwedstrijd voor Amsterdammers met de nieuwste en tofste duurzame ideeën voor Amsterdam. In Het Lab krijg jij het podium en maak je kans op €1000,- voor de uitvoering van jouw idee.

Heb jij een idee voor de stad?

  • waarmee je zorgt voor impact
  • dat concreet is
  • vernieuwend is 
  • en wordt uitgevoerd in Amsterdam;

Laat het ons weten en wie weet pitch jij de volgende keer in Het Ideeënlab! Het Ideeënlab organiseren wij samen met Amsterdam &Co en de OBA.  

Laat hier jouw idee achter

Heb jij een tof en duurzaam idee of initiatief voor de stad? Laat het ons weten. Wij kunnen jou namelijk verder helpen met advies, een netwerk of door jouw idee een podium te bieden. 

Bedankt, wij hebben je bericht ontvangen!
Neem contact op met Tim
Tim is Community & Communicatie Manager

Tim is onze Community & Communicatie Manager en hij zorgt voor onze community en alle communicatie daar omheen. "Een gezonde stad is mogelijk als iedereen mee doet!" Heb jij een duurzaam idee of project? Neem dan contact met hem op!

06-51788398 tim@degezondestad.org

Verder lezen