schone lucht - Overige schone lucht 245 Stemmen
 

Alle scooters elektrisch én op de rijbaan; iedereen lekker doorrijden, veilig voor fietsers en voor iedereen schone lucht.

Jupijn Haffmans op 21.05.2013
 
eens
 63% 
oneens
 37% 
reageer
18 Reacties
 
eens
Iris
zondag 23 april 2017
Eens! Geen toevoegingen na alles wat al genoemd is.
 
eens
bob hoogenhout
zondag 20 september 2015
typisch nederland brommers op de rijweg en de hufters gaan via een achterdeur toch weer op het fietspad scooteren vindt dat degenen die wel 25 rijden nog erger want zijn constant aan het inhalen en het liefst zo dicht mogelijk langs je viertakt stinkt ook meestal naar verbrande olie met katalysator geeft dat met koude motor een honderdtal kankerverwekkende stoffen lekker om de dag soggens te beginnen ik ruik brommers op de rijweg ook. biodiesel van autos geeft de gehate parafine lucht is ook kankerverwekkend ik word er soggens niet goed van en mn ogen gaan tranen mede door fijnstof jammer he niemand doet wat mischien iets voor het hof voor de rechten van de mens???????
 
eens
Mirte
vrijdag 17 januari 2014
Niets irriteert me meer dan achter een scooter te moeten wachter voor een rood stoplicht, zo smerig! Helemaal voor elektrische scooters!
 
eens
bob hoogenhout
vrijdag 17 januari 2014
scooters electrisch stopt uitstoot en lawaai niet op het fietspad om hinder te voorkomen.
 
eens
Jaap Louisse
vrijdag 06 december 2013
Meer veiligheid spaart ook veel ziektekosten
 
eens
dfg
woensdag 21 augustus 2013
dfgdfgdg
 
eens
Thomas de pomas
woensdag 21 augustus 2013
Dit is mijn reactie. Ik ben het er dus wel mee eens
 
eens
scooterhater
woensdag 21 augustus 2013
Wie voor veel te veel geld een scooter koopt die 25 km per uur kan, zou eens moeten nadenken over de snelheid die je kunt bereiken met een goede fiets die 10 keer zo goedkoop is.
 
eens
nemo groenendijk
woensdag 21 augustus 2013
goed voor de natuur en frissere lucht
 
eens
Vrije Fietser
woensdag 21 augustus 2013
Alle scooter rijders verplicht een helm. Allemaal terug naar de rijbaan, en zo mogelijk een bijdrage betalen voor de parkeerruimte die ze innemen. Leve de fiets.
 
eens
Aurora
woensdag 21 augustus 2013
Ik ben het eens met de vrije fietser. Scooters zijn veel te breed voor het fietspad. Vroeger had ik een mobiletje. Toen de helmen verplicht werden ingevoerd, was het ook meteen afgelopen met deze brommer.
 
eens
Els
woensdag 21 augustus 2013
De meeste scooters rijden harder dan 25 km per uur, zeg maar 45 of nog meer. Als ze electrisch worden is het des te meer nodig dat ze op de rijbaan rijden, je hoort ze dan nauwelijks meer.
 
eens
molly
woensdag 21 augustus 2013
weg met die dingen van het fietspad. Gevaarlijk en als er eentje vóór je zit kan je niet meer ademen.
 
eens
Madelon ter Kuile
woensdag 21 augustus 2013
Ik vind het inderdaad erg vervelend en onbegrijpelijk (het is GEMOTORISEERD!! en nu nog niet elektrisch) dat ze op het fietspad rijden. En voor de snelheid en dus veiligheid naar de rijbaan is denk ik ook een goed idee.
 
eens
wimm
woensdag 21 augustus 2013
ALLE scooters met een helm op en op de rijbaan het woord "snorfietser" afschaffen: heeft niets met fietsen en snorren te maken.
 
eens
Ellen
woensdag 21 augustus 2013
Ik zie geen mogelijkheid een stem uit te brengen zonder reactie. Mijn reactie: ik ben het eens met het verwijzen van scooters naar de rijbaan. Het liefst zou ik alle tweetaktmotoren laten vervangen door elektrische.
 
eens
Kees van Assenbergh
woensdag 21 augustus 2013
Er zijn geen snorfietsen die maar 25 kunnen. Misschien moeten ze eens keer gaan handhaven. Er zijn regels zat, maar in dit land wordt te veel gedoogd. Kan die harder dan 25 dan shredderen. Ik vind dat als snorfietsen echt maar 25 kunnen ze natuurlijk niet op de rijbaan moeten. Dat is vragen om verkeersdoden.
 
eens
ReindeR Rustema
woensdag 21 augustus 2013
Niet de te snelle snorfietsen vernietigen, maar het blauwe kenteken vervangen door een gele. Ook alle reparateurs moeten dat doen als ze een te snelle scooter ter reparatie aangeboden krijgen. Doen ze dat niet, dan moeten ze de zaak sluiten. Op die manier kan je nergens meer je scooter laten onderhouden en belanden alle opgevoerde scooters op de rijbaan. Handhaving door de reparateurs dus, niet door de politie. Veel goedkoper en met veel groter bereik.
 
 
reageer
emailadres wordt niet op de website getoond
 
reageer