schone lucht - Overige schone lucht 180 Stemmen
 

BBQ's en open vuur uit de stadsparken. PR voor andere BBQ-mogelijkheden net buiten de stad d.m.v. boekje of kaart met tips, faciliteiten.

M.Duijst op 03.03.2013
 
eens
 53% 
oneens
 47% 
reageer
8 Reacties
 
oneens
Camiel Braun
donderdag 26 maart 2015
Het is geven en nemen. Een BBQ is niet de luchtverontreiniging waar we ons zorgen om zouden moeten maken en voor sommige een groot plezier. Dit klinkt meer als ergernis en niet als een serieuze stap om luchtverontreiniging tegen te gaan.
 
eens
Hans
maandag 02 december 2013
Eens. Kan niet meer in de drukke stad. BBQ geeft teveel overlast en schade. In eigen tuin of buiten de stad. Zeker in parken verbieden. Hondenbezitters moeten hun afval opruimen.
 
eens
De Gezonde Stad
woensdag 21 augustus 2013
Bedankt voor je idee. Het staat op de agenda van het volgende overleg van de vrienden van de parken, dat elk kwartaal door ons georganiseerd wordt.
 
eens
Jet van Rijswijk
woensdag 21 augustus 2013
BBQ geeft -niet alleen in het park- ook overlast voor de omwonenden. De rook trekt de huizen in van omliggende straten. Nu protesteren omwonende en wordt de toegestane plek verplaatst. Maar daar zijn ook weer omwonenden. Zo blijf je aan de gang. Ga lekker BBQ-en waar niemand er last van heeft! Goed als de gemeente laat weten waar dat kan.
 
eens
Monique van den Broek
woensdag 21 augustus 2013
Laat een pleziertje niet boven de gezondheid van mensen gaan. En mooi alternatief toch? Wat bbq plekjes aan de rand vd stad waar niemand er last van heeft?
 
oneens
Channah
woensdag 21 augustus 2013
Tja, gemengde gevoelens. Parken zijn er voor iedereen, en daarom kom ik ook niet in parken, want ik heb geen zin om met krijsende kinderen, onestetisch uitziende joggers en in de zomermaanden eveneens onesthetisch uitziende vrijende paartjes, opdringerige zogenaamd om een praatje verlegen mannen, niets en niemand ontziende fietsers en onaangelijnde en overal schijtende honden geconfronteerd te worden. Van die BBQ's in parken heb ik dus helemaal geen last. Ik twijfel tussen eens en oneens. Waar ik woon woeden op de eerste twee mooie dagen in de lente BBQ-festijnen in de tuinen van een gesloten woonblok. Buiten zitten kan dan niet, was moet je binnenhalen, en bovendien schijnt er teringherrie, waarvan men denkt dat het muziek is, nodig te zijn om van zo'n BBQ te kunnen genieten. Gelukkig is dat dus maar twee dagen, en dan vindt men het of te veel gedoe, of men wijkt uit voor die BBQ's in de parken. Als men niet meer in de parken kan BBQ-en ben ik bang dat men dan toch maar de eigen tuin of balkon gaat aanwenden voor dat onsmakelijk gedoe. In feite ben ik dus voor het terugdringen naar BBQ-plekken tot ver buiten de bewouwde kom, maar dat zie ik niet gebeuren. Dus dan liever in de parken dan in mijn binnentuinen.
 
eens
Vvleeuwen
woensdag 21 augustus 2013
Niet in parken! Die zijn voor de natuur, frisse lucht en stilte die steeds verder te zoeken is. Ook de vogeltjes zullen het met ons eens zijn.
 
oneens
Niek van Dijk
woensdag 21 augustus 2013
Als je zo begint, komen er andere gebruikers van de parken ook in het gedrang. "Hondenbezitters leggen een groot beslag op de parken". Fietsers verzoorzaken veel gevaarlijke situaties in de parken". "Hardlopers geven veel onrust in de parken". Waar eindig je dan? Slecht idee dus.
 
 
reageer
emailadres wordt niet op de website getoond
 
reageer