Nieuws
Groene agenda
Opinie
Nieuwsbrief
Pers

28.11.2017

Deel jouw idee met #ideevoordestad

 

Hé Amsterdammer!

Heb jij ook een goed idee voor de stad? Doe dan mee met onze campagne #ideevoordestad!

Wij zijn op zoek naar de beste en tofste ideeën voor een gezonde stad! Deze ideeën kunnen wij namelijk verder helpen!

Heb jij eigenlijk alles al geregeld en zoek je naar subsidiemogelijkheden? Ben jij op zoek naar net dat ene netwerkcontact die jou een lift-off kan geven? Of kan jouw initiatief juist wat PR gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Show me the money!

We denken met je mee met jouw businessmodel en begeleiden je richting een subsidieaanvraag. Wist je namelijk dat de Gemeente Amsterdam initiatieven van bewoners en ondernemers stimuleert door middel van een subsidie? Subsidie is toch altijd ingewikkeld, horen we je denken. Dat hoeft dus helemaal niet zo te zijn. Wij hebben namelijk een toolkit ontworpen, waarmee we deze aanvraag makkelijk voor je maken. Kijk hier voor meer informatie!  


Wij geven jou het podium

Wij geven jouw idee het podium! In letterlijke zin bieden we je de kans om jouw idee te pitchen in Het Ideeënlab, waarbij je kans maakt op €1000,- voor de uitvoering hiervan. Daarnaast zetten wij al onze communicatiekanalen in om jouw idee te promoten.

 

Een breed netwerk in de stad

Tenslotte, De Gezonde Stad heeft een breed netwerk in de stad van bewoners, ondernemers, bedrijven en de gemeente. Dit netwerk zetten wij graag in om jou verder te helpen en je net met diegene in contact te brengen die jouw idee naar een hoger niveau te tillen.

 

Klinkt goed toch?

Heb jij een goed idee? Laat het  vóór 15 januari 2018 weten aan onze Community Manager Tim via tim@degezondestad.org.