Partners
Founding partners
Bedrijven
Amsterdam Energie
Blue Boat Company
Canal Company
D-sign
De Dakdokters
Donkergroen
Drukkerij Raddraaier
EcoTap
Greenhost
Icova
Intratuin
Join the Pipe
MacBike
Mister Green Electric Lease
MKB-Amsterdam
Mokum Mariteam
One World
Technisch Buro Klomp
Van der Tol Groep B.V.
Walkie Talkie
Wattcher
Organisaties

Bedrijven

Van der Tol Groep B.V.

Groen denken en milieubewust ondernemen zit in onze genen. Het is ons vak om bij onze werkzaamheden rekening te houden met lokale biodiversiteit, de mogelijke ontwikkeling daarvan en met duurzaam ondernemen. In 2011 werd Van der Tol uitgeroepen tot duurzaamste hovenier van Nederland. Een vakgroepgerelateerde waardering voor onze bevlogenheid en geestdrift waarmee wij het thema duurzaamheid handen en voeten geven. 

Wij kijken bij onze projecten vooral hoe we er een ecologisch feestje van kunnen maken. Welke bomen en struiken kunnen we het beste gebruiken om vogels te lokken, welke vaste planten zetten we in om vlinders en andere insecten een warm welkom te geven. We ontwerpen in veel gevallen met hergebruik van bestaand materiaal. Met de juiste inrichting van de tuin en de natuur als inspiratiebron is eenvoudig meer biodiversiteit en ecologisch evenwicht te verkrijgen. Zelfs in een zo verstedelijkt gebied als Amsterdam.

Van der Tol is een stedelijke hovenier en al sinds 1945 vertegenwoordigd in Amsterdam. Ons werkgebied is vooral de bebouwde omgeving. Wij vragen ons daarom structureel af wat we terug kunnen doen voor de wijk waarin we werken. Onze samenwerking met De Gezonde Stad is daar een logisch en vanzelfsprekend gevolg van.

Klik hier voor de facebookpagina van Van der Tol Groep.

Medewerker van Van der Tol Groep

 

Adres

Lutkemeerweg 328
1067 TH Amsterdam
www.vandertolbv.nl