Partners
Founding partners
Gemeente Amsterdam
Nationale Postcode Loterij
Bedrijven
Organisaties

Founding partners

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland. 50 procent van de inleg van de verkochte loten wordt verdeeld over 93 goede doelen werkzaam op het gebied van Mens en Natuur.

Sinds 1999 ontvangt De Gezonde Stad (voorheen Milieucentrum Amsterdam) via De Natuur- en Milieufederaties een bijdrage van de Postcode Loterij. Voor de periode 2010-2014 ontvangt De Gezonde Stad jaarlijks een bijdrage van €46.800. Wilt u meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op www.postcodeloterij.nl. Door mee te spelen in de Nationale Postcode Loterij steunt u onder meer De Gezonde Stad. Koop hier een lot!

Meer informatie over de Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht. Inmiddels steunt de loterij 95 organisatie. Meer dan 2,4 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers goede doelen, omdat de helft van de lotprijs bestemd is voor 89 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is bijna 4 miljard euro aan mens en natuur gegeven. UNICEF, het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten, Artsen zonder Grenzen en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

Ga naar de website van de Postcode Loterij: www.postcodeloterij.nl

Volg de Postcode Loterij op Twitter >>
Like de Postcode Loterij op Facebook >>
Volg de Postcode Loterij op YouTube >>

 

Adres

Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam