Impact voor de stad

Wij zoeken ambitieuze bedrijven en organisaties die impact willen maken in en om Amsterdam. We werken graag samen met bedrijven die een duurzame bijdrage willen leveren aan de stad.

Samenwerken voor een gezonde en duurzame stad

De Gezonde Stad levert diverse diensten aan bedrijven en organisaties die willen verduurzamen. Zoekt jouw bedrijf of organisatie naar concrete manieren om bij te dragen aan een duurzaam en gezond Amsterdam? Bijvoorbeeld via zero waste oplossingen of via het aanleggen van een groen?

De Gezonde Stad kan hierbij helpen. Wij bieden een breed pakket van diensten, zoals advies en cocreatietrajecten, duurzaamheidscans, inspirerende workshops en ondersteuning in de daadwerkelijke uitvoering. Samen kijken we naar de oplossing die het beste past.

Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

De Gezonde Stad helpt bedrijven en organisaties met:

  • Advies over hoe jouw bedrijf of organisatie kan bijdragen aan een gezonde stad. 
  • Communitybuilding met bewoners en andere duurzame partijen in de stad.
  • Vergroenen van de openbare ruimte of eigen terrein, in cocreatie met buurtbewoners of werknemers. Van geveltuin tot buurtmoestuin, of plant met ons bomen voor Amsterdam! 
  • Circulaire oplossingen voor afvalstromen, bijvoorbeeld composteren van keukenafval. 

Daarnaast zoeken wij interessante samenwerkingen rondom ons platform Van Amsterdamse Bodem, voor een lokaal, duurzaam en gezond voedselaanbod in de metropoolregio. 

Zo vergroenen we samen met bewoners en vastgoedpartijen het Zeeburgereiland.

Lees verder
Samenwerken

Samenwerken met De Gezonde Stad?

Is jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een manier om invulling te geven aan haar duurzame ambities of concreet een bijdrage te leveren aan een gezondere stad? Laat het ons weten.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe partners waarmee wij kennis en ervaring kunnen uitwisselen om Amsterdam groener, gezonder en prettiger te maken voor alle bewoners!

Neem contact met ons op

Wil jouw bedrijf of organisatie ook verduurzamen? Of wil zij een duurzame bijdrage leveren aan de stad? Laat hier je gegevens en vraag achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op. 

 

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.

Bedankt, wij hebben je bericht ontvangen!
Neem contact op met Larissa
Larissa is Manager Strategische Partnerships & Projecten

Larissa droomt van een Amsterdam met een nog betere balans tussen verbruik en behoud. Tussen bruisen en rust. Tussen bouwen en natuur. Tussen ontplooiing en verstilling. Ze gelooft dat er met de juiste energie een vliegwieleffect in gang gebracht kan worden. Door klein te beginnen tot grootste dingen komen. En vooral door samen te dóen!

020-6241522 larissa@degezondestad.org
Projecten
Een overzicht van onze projecten!
De Gezonde Stad maakt Amsterdam gezond door projecten de starten samen met een community van bewoners,
Vertel me meer
Over ons
Hoe wij de stad willen verduurzamen?
De Gezonde Stad gelooft dat je actie moet ondernemen daar waar je invloed hebt, in de stad waar wij dagelijks wonen en werken.
Vertel me meer
De Gezonde Stad Monitor
Hoe duurzaam is Amsterdam?
Hoe staat het met de duurzame ontwikkeling van Amsterdam? Dat onderzoeken wij met De Gezonde Stad Monitor
Vertel me meer