The Pollinators Tree Fest

Denk jij ook dat je meer kunt met je handen dan liken en swipen? Steek je handen uit de mouwen en in de aarde: doe mee aan het eerste Pollinators Tree Fest! Op 3 november in Amsterdam.

Join the Treevolution

Het Pollinators Tree Fest is een 2-daags evenement waar stadsbewoners samenkomen om bomen te planten, bestuivers te helpen, het leven te vieren en om te leren over regeneratie. Verwacht bomenplantsessies, DIY workshops, muziek, kunst en verbinding met de natuur. 

De Gezonde Stad lanceert tijdens het Treefest een super leuke nieuwe bomencampagne! We kunnen er uiteraard nog niet teveel over kwijt, maar jij maakt in november kans om je eigen boom te planten in Amsterdam. Kom dus naar het Tree Fest, want wie weet staat binnenkort jouw boom in Amsterdam!

Voor info & tickets kijk je op de website!

wo 5 september 2018
Pitch event voor duurzame initiatieven in Zoku
Interactie, ideeën spuien en meedenken over de hulpvragen van drie duurzame initiatieven. Daar draaide het om tijdens het pitch-event dat wij samen met A City Made By People organiseerden op 15 augustus op de daken van Zoku! 
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
di 30 oktober 2018 - 19:30
De Groene Straat Training
Wil je samen met je buren je straat vergroenen en waterbestendig maken? Dan helpen wij je graag met deze Groene Straat Training.
Lees verder