Greendoc Film Festival

De allereerste editie van het Greendoc Film Festival vindt plaats op De Ceuvel van 26 – 28 oktober.

Groen filmfestival

Onder de serie Greendoc hebben zij in de afgelopen jaren een reeks aan bijzondere documentaires vertoond. De organisatoren geloven in de kracht van mooie films en persoonlijke verhalen om verandering in gang te zetten. Na jarenlang kleine filmavondjes te organiseren is het nu tijd voor een heus mini film festival! De filmselectie wordt dit weekend verdiept met o.a. workshops, gesprekken, live muziek, en meer, met het doel om tastbare verbindingen te maken tussen onze eigen levens en de verhalen en boodschappen die op het scherm worden afgebeeld. Laat de inspiratie van film gebruikt worden om collectieve kracht op te bouwen en de creatieve, impactvolle stappen zetten die we kunnen nemen voor een duurzamere wereld. 

wo 5 september 2018
Pitch event voor duurzame initiatieven in Zoku
Interactie, ideeën spuien en meedenken over de hulpvragen van drie duurzame initiatieven. Daar draaide het om tijdens het pitch-event dat wij samen met A City Made By People organiseerden op 15 augustus op de daken van Zoku! 
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
di 30 oktober 2018 - 19:30
De Groene Straat Training
Wil je samen met je buren je straat vergroenen en waterbestendig maken? Dan helpen wij je graag met deze Groene Straat Training.
Lees verder