Groen Geld

Innovatieve duurzaamheidsprojecten zijn harder nodig dan ooit als we de klimaatdoelen willen halen. Wat zijn de ideale samenwerkingsvormen en hoe pakken we dit structureel aan? Met Wouter Bos van Invest NL en Dirk Schoenmaker van de Erasmus Universiteit gaan wij op zoek naar antwoorden.

Groen Geld

Als we de doelen van het Klimaatakkoord willen halen, zijn innovatieve duurzaamheidsprojecten harder nodig dan ooit. Maar de risico's voor dit soort projecten zijn vaak hoog waardoor financiers lastig in een vroeg stadium durven te financieren. Hoe zijn dergelijke projecten toch te financieren? Overheidsgaranties of een concortium van investeerders kunnen de risico's verlagen. Wat zijn de ideale samenwerkingsvormen en hoe pakken we dit structureel aan? Met Wouter Bos van Invest NL en Dirk Schoenmaker van de Erasmus Universiteit gaan wij op zoek naar antwoorden.

 

Triodos Bank en Pakhuis de Zwijger organiseren samen een reeks bijeenkomsten rondom de Klimaattafel. In deze programma's bespreken we de uitdagingen rondom het klimaatneutraal maken van Nederland.

Pakhuis de Zwijger

10 december, 20:00 uur

De Grote Zaal

Mis het niet en reserveer hier je plek!

Tel. 020 - 624 63 80
info@dezwijger.nl

 

wo 21 november 2018
In vijf stappen je eigen park bij jou om de hoek!
Je eigen buurtpark bij jou om de hoek. Dat klinkt best wel goed toch? Met Park om de Hoek helpen wij je om dat ene versteende of ongebruikte pleintje bij jou in de buurt te transformeren tot een groene ontmoetingsplek.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
za 12 januari 2019 - 10:00
Lezing/ workshop DIY Bodemvruchtbaarheid
In januari komt Birgit Albertsmeier naar Amsterdam. Zij gaat ons leren hoe je, onder de microscoop, kennis kan maken met alle organismen die in de aarde leven. Het gaat om de aarde uit je eigen tuin, gezamenlijke moestuin, compostbak, wormenbak en/of postzegelpark. Op die manier kan je zien hoe gezond jou bodemvoedselweb is.
Lees verder