Kerstmarkt De Otter met lokale ondernemers

JINGLE BELLS EN HO, HO, HO! Kom alvast in de kerststemming en bezoek de sfeervolle kerstmarkt op het molenterrein van houtzaagmolen ‘De Otter’ in Amsterdam.

Kerstmarkt

Dit sfeervolle evenement organiseren we voor jong en oud, is gratis toegankelijk en belooft een heerlijk Hollands wintertafereel te worden. De buurt en andere geïnteresseerde bezoekers kunnen onder meer deelnemen aan een stoomcursus molenaarschap, luisteren naar het kerstverhaal, de levende kerststal bewonderen, genieten van live muziek en natuurlijk koek en zopie. Kids kunnen aan de slag in de knutselhoek, knuffelen met dieren in de levende kerststal of lekker zwieren in de zweefmolen die draait op zonne-energie!

Via deze pagina delen we de komende weken meer informatie over het programma.

- WANNEER? Zaterdag 15 december 2018
- WAAR? | Gillis van Ledenberchstraat 76, Amsterdam (Oud-West)
- HOE LAAT? 11:00 - 19:00 uur
- ENTREE? | Toegang is gratis, een kleine donatie wordt zeer op prijs gesteld en komt ten goede aan onderhoud van houtzaagmolen De Otter
- VOOR WIE? Voor jong en oud, iedereen die van kerst en een feestje houdt!
- Workshop: ‘Stoomcursus molenaarschap’, vanaf 11:00 uur starten ieder uur twee groepen (max. 6 personen, minimale leeftijd 7 jaar). Kosten: 2,50 p.p. (opbrengsten komen ten goede aan onderhoud van molen De Otter).

wo 21 november 2018
In vijf stappen je eigen park bij jou om de hoek!
Je eigen buurtpark bij jou om de hoek. Dat klinkt best wel goed toch? Met Park om de Hoek helpen wij je om dat ene versteende of ongebruikte pleintje bij jou in de buurt te transformeren tot een groene ontmoetingsplek.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
za 12 januari 2019 - 10:00
Lezing/ workshop DIY Bodemvruchtbaarheid
In januari komt Birgit Albertsmeier naar Amsterdam. Zij gaat ons leren hoe je, onder de microscoop, kennis kan maken met alle organismen die in de aarde leven. Het gaat om de aarde uit je eigen tuin, gezamenlijke moestuin, compostbak, wormenbak en/of postzegelpark. Op die manier kan je zien hoe gezond jou bodemvoedselweb is.
Lees verder