Inwisselactie 'Tegel eruit, plant erin'

Lever op 23 maart een tegel in bij Intratuin en ontvang 2 gratis planten voor een levende tuin!

Inwisselactie 'Tegel eruit, plant erin'

Lever op 23 maart een tegel in bij de G&B stand bij Intratuin en ontvang 2 gratis planten voor een levende tuin! Samen met Intratuin organiseert Groei & Bloei de inwisselactie ‘Tegel eruit, plant erin’. Doe mee en maak Nederland en Vlaanderen groener!

Het is heerlijk om fladderende vlinders en ijverige bijen in je tuin te hebben. Een levende tuin is niet alleen mooier, maar ook beter voor je omgeving.

Wie op zaterdag 23 maart 2019 tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel inlevert bij Intratuin, krijgt twee planten gratis. 

Zo willen Groei & Bloei en Intratuin met elkaar een groenere omgeving creëren. Want, meer groen op straat is niet alleen mooi, het levert ook een bijdrage aan de biodiversiteit, zorgt voor een betere waterberging en voorkomt overbelasting van rioleringen. Dus, lever een tegel in bij de Intratuin bij jou in de buurt en draag je steentje bij aan een groenere leefomgeving!

Meer informatie op de website van Groei & Bloei.

do 14 februari 2019
“Lieve boom, ik verlang zo naar je!”
Vandaag is de dag van de liefde! Wat nou als je vandaag niet dat ene mooie meisje of die leuke man een berichtje wilt sturen, maar je oog hebt laten vallen op die breed geschouderde Moseik, die charmante Appelboom of die moeilijk te doorgronden Walnoot?
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
ma 22 april 2019 - 12:00
Natuur & Milieumarkt Sarphatipark
Kom naar de Natuur & Milieumarkt in het Sarphatipark. Al meer dan 25 jaar kun je er (biologische) planten kopen, inspiratie opdoen voor een nieuw tuinseizoen, elkaar ontmoeten en leuke buurtinitiatieven ontdekken.
Lees verder