Jij Maakt De Stad!

Het is weer tijd voor actie! Steek je handen uit de mouwen tijdens Jij Maakt De Stad en leer hoe jij de stad groener en duurzamer kunt maken. We nemen je mee op energieke ontdekkingstocht vol inspiratie over hoe duurzaam Amsterdam nou eigenlijk is en hoe jij in actie kunt komen, want jij maakt de stad!

Handen uit de mouwen voor een duurzaam Amsterdam!

Met de tofste groene initiatieven uit de stad ga je in workshops direct aan de slag gaat om Amsterdam duurzamer te maken! Niet verkeerd toch? 

De derde editie van Jij Maakt De Stad organiseren we samen met Wildernis Amsterdam en MidWest is onderdeel van het We Make The City-festival!

Koop hier je tickets!

Tickets
Programma

In workshops aan de slag

We hebben de leukste workshops voor je in petto, waarin jij leert hoe je zelf aan de slag kunt! Check ze hieronder. 

  • Geen groene vingers? Geen zorgen! DeTuinvrouwen vertellen je alle kneepjes van het vak in hun workshop Stadstuinieren, iedereen kan het!
  • Grow your own! Leer hoe jij je balkon, tuin of volkstuin omtovert tot eetbare moestuin door tuinexpert Theo Coolen.  
  • Van onderen! Ga je eigen zaadbommen maken met Wildernis - Kamerplanten- & stadstuinwinkel, die je als een echte guerilla gardener kan uitgooien in het park of in je tuin om te stad meer biodivers te maken.
  • Nature Tonic met Jocelyn de Kwant! Teken de natuur om je heen. Jocelyn bracht vorig jaar haar eerste boek ‘Creative Flow’ uit. In haar workshop ga je flower stages tekenen. En vooral kijken.
  • Koppen dicht & luister! Zoek een lekker rustig plekje in de tuin van MidWest en luister de podcast De Kunst van MidWest. Tuinman Theun Karelse neemt je mee naar de Wadi’s, de compostberg, de tuinkas en het wilgenbadje.

Je kiest een workshop op het event zelf! 

Onderzoek

Hoe duurzaam is Amsterdam?

We presenteren tijdens het event ook de nieuwste resultaten uit De Gezonde Stad Monitor, een jaarlijks onderzoek hoe duurzaam Amsterdam is. 
Hoe we er dit jaar voorstaan, ontdek je tijdens het event! 

Koop hier je tickets!

Tickets
Praktisch

Tickets & Info

Een kaartje kost: €10,- Hiervoor krijg je een super leuke goodie bag van Wildernis! Koop je kaartje via de ticketlink, zet jezelf op aanwezig in het Facebook-event en nodig je vrienden uit!

Bezoekers met een We Make The City-bandje kunnen gratis naar binnen (max 15 WMTC-plekken)

Locatie & Datum:

Locatie: Midwest Amsterdam
Datum & Tijd: 22 juni, 14:00-17:00 uur

See you there!

wo 24 april 2019
Van versteend sfeerloos plein tot gezellig groen buurtpark!
Met die missie gingen Merel en Eline samen met Park om de Hoek en de buurt aan de slag om de Minahassastraat in de Indische Buurt een groene makeover te geven.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
zo 14 juli 2019 - 09:25
Stiltewandeling Koeienweide
Twee keer per maand kun je op zondagochtend op de Koeienweide een stiltewandeling maken.
Lees verder