Up Close and Liveable conferentie

Up Close and Liveable is een internationale reflectie op de Amsterdamse stedelijke strategie. Onderdeel We Make The City.

Up Close and Liveable

Up Close and Liveable is een internationale reflectie op de Amsterdamse stedelijke strategie. Stedelijke professionals afkomstig uit steden als Amsterdam, Berlijn, Brussel, Helsinki, Londen, Parijs, Portland, Seoul, Singapore, Stockholm, Sydney, Tokio en Vancouver komen bijeen om zich samen te buigen over de huidige stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden compact? Duurzaam? Bereikbaar? Groen en blauw? Divers? Inclusief? Welke strategieën, plannen en experimenten leiden tot innovatieve en slimme oplossingen om de levenskwaliteit te verbeteren?

Dit evenement wordt georganiseerd door de Gemeente Amsterdam, Ruimte en Duurzaamheid, en zal plaatsvinden op vrijdagochtend 22 juni. Het programma bestaat uit een algemene introductie van de huidige stedelijke uitdagingen en een korte introductie van de aanwezige genodigde steden, en een internationale reflectie tijdens parallelle sessies met de verschillende steden op diverse onderwerpen.

Meer informatie en aanmelden via de website van We Make The City.

wo 24 april 2019
Van versteend sfeerloos plein tot gezellig groen buurtpark!
Met die missie gingen Merel en Eline samen met Park om de Hoek en de buurt aan de slag om de Minahassastraat in de Indische Buurt een groene makeover te geven.
Lees verder
Groene agenda
Meer berichten
zo 14 juli 2019 - 09:25
Stiltewandeling Koeienweide
Twee keer per maand kun je op zondagochtend op de Koeienweide een stiltewandeling maken.
Lees verder