Ons team!

Bij De Gezonde Stad werken wij keihard aan een duurzaam Amsterdam! Graag stellen wij onszelf even voor!

Neem contact op met Jaap
Jaap is Directeur van de Gezonde Stad

Jaap de Jong is directeur van De Gezonde Stad en heeft een warm hart voor de stad. “Amsterdam is een fantastische stad. Er zijn geweldige kansen om de stad nog duurzamer en prettiger te maken. De positieve energie en kracht die nodig is voor vernieuwende projecten zit vaak bij de bedrijven en inwoners van de stad. Daar gaan we mee aan de slag." Jaap staat dit jaar op nr. 65 is de Trouw Duurzame 100.

06-18512023 jaap@degezondestad.org
Neem contact op met Bonnie
Bonnie is Projectleider

Bonnie Joosten werkt sinds februari 2015 als projectleider voor De Gezonde Stad. Zij is verantwoordelijk voor de projecten rondom het thema 'grondstoffen'. Ook is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met onze partners. Ze heeft niet alleen een hart voor Amsterdam, maar ook voor duurzaamheid. Een gezondere stad, samen met partners en bewoners, is haar missie. Bonnie heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt en de laatste jaren werkte zij voor NS International.

06-28283962 bonnie@degezondestad.org
Neem contact op met Raksha
Raksha is Projectleider

Raksha Hoost werkt als projectleider aan de vergroening van de stad. Ze leidt de projecten Park om de Hoek en Jouw Stek. Daarnaast mede-organiseert ze het pitch-event Het Ideeënlab. Raksha studeerde Corporate Communicatie en Nieuwe Media aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

06-83656635 raksha@degezondestad.org
Neem contact op met Jan Henk
Jan Henk is Projectleider

Jan Henk Tigelaar is projectleider bij De Gezonde Stad. “Het bruist in Amsterdam van de ideeën om onze stad groener, slimmer en leefbaarder te maken en als we als bewoners, overheid en bedrijven onze krachten bundelen is er heel veel mogelijk. Als projectleider van De Gezonde Stad breng ik partijen bij elkaar door de handen uit de mouwen te steken en een positief verschil te maken." Jan Henk werkt onder meer aan Knowledge Mile Park, Rooftop Revolution en de SDG House Community Garden.

06-19906666 janhenk@degezondestad.org
Neem contact op met Tim
Tim is Community & Communicatie Manager

Tim de Broekert is onze Community & Communicatie Manager en hij zorgt voor onze community en alle communicatie daar omheen. "Een gezonde stad is mogelijk als iedereen mee doet!". Tim heeft hiervoor bij verschillende communicatiebureaus gewerkt en is ook bekend van het urban farming collectief ‘Stadsboeren’. Werk jij aan een duurzaam initiatief of project? Neem dan contact met hem op!

06-51788398 tim@degezondestad.org
Neem contact op met Erik
Erik is Office manager

"Een gezondere stad, welke Amsterdammer wil dat niet? Daar werkt Erik Franssen als office manager graag aan mee. Hij draagt zorg voor de alledaagse administratieve en financiële werkzaamheden en helpt waar nodig zijn collega’s. Hij is afgestudeerd in de richting fotografie aan de kunstacademie in Den Haag en werkt na een tijd in Berlijn gewoond te hebben weer als beeldend kunstenaar in Amsterdam. "Een stad die altijd in beweging is en waarbij de balans tussen leefbaarheid en groei steeds opnieuw geëvalueerd moet worden."

020-6241522 erik@degezondestad.org
Neem contact op met Lilies
Lilies is Projectmedewerker

Lilies van Poorten is projectmedewerker bij De Gezonde Stad en werkt het project Zero Waste Lab. Ze studeerde Bestuurs- en Organisatiewetenschap en Internationale Betrekkingen en heeft voor haar afstudeerscriptie onderzoek gedaan naar de geloofwaardigheid van duurzaamheidslabels. Lilies heeft hiervoor o.a. bij Amnesty International gewerkt.

06-29606398 lilies@degezondestad.org
Neem contact op met Lesley
Lesley is Projectmedewerker

Lesley Walet werkt als projectmedewerker aan de vergroening van Amsterdam, onder andere met de projecten SDG House Community Garden, Park om de Hoek en Jouw Stek. “Ik geloof in de noodzaak van transitie en dat iedereen daaraan kan bijdragen. Mijn missie bij De Gezonde Stad is om al deze positieve energie te helpen bundelen en samen Amsterdam nog mooier en duurzamer te maken!”

06-11402765 lesley@degezondestad.org

Verder lezen