Act On Your Carbon Impact!

Wil jij weten hoe het nou echt zit met klimaatverandering? En wil jij ook daadwerkelijk iets doen aan je eigen CO2-impact? Schrijf je in voor de training 'Act on Your Carbon Impact' en leer hoe zelf in actie kunt komen om deze te verminderen.

Verminder jouw CO2-impact

Ons klimaat verandert. Onder andere doordat er steeds meer CO2 in de lucht komt. Veel van deze veranderingen zijn het resultaat van de manier waarop wij omgaan met de wereld en de natuur. Hoe ver de gevolgen reiken, hangt af van de actie die we nu ondernemen. Wij geloven dat alles begint bij bewustwording en dat dit een eerste stap is richting verandering. In deze training geven je diepgaand inzicht in wat er nou daadwerkelijk aan de hand is met ons klimaat en de CO2-impact die jij als individu maakt. Daarnaast geven we je praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met het verminderen van jouw CO2-uitstoot.

Actie

Concrete handvatten om bewuster te leven

Oke, actie! Maar waar moet ik beginnen? Met deze interactieve 1-daagse training maken we jou niet alleen bewust van jouw CO2-impact en wat de gevolgen daarvan zijn, je krijgt ook tools aangereikt hoe je daar direct actie op kan ondernemen. 

Na afloop ben je in staat om ook zelf deze training te geven. 

Actie

Wat levert deze CO2-training jou op?

  1. Je krijgt een certificaat, waarmee je kan aantonen dat jij op de hoogte bent van de problematiek rondom klimaatverandering. 
  2. Je krijgt allerlei tips & trucs voor het verlagen van jouw CO2-footprint.
  3. Je ontmoet andere (buurt)bewoners en samen kom je in actie voor je buurt en de stad.
  4. Je kunt deze training daarna zelf ook aan anderen geven. 
Training

Nieuwe trainingen voor bewoners uit Oost!

Woon of werk jij in Oost? Dan hebben we goed nieuws voor je! We organiseren samen met Stadsdeel Oost een nieuwe reeks trainingen 'Act On Your Carbon Impact!'. Wil jij inzicht in wat er nou echt met het klimaat en onze CO2-uitstoot aan de hand is? En wil jij de juiste tools ontvangen waarmee je zelf actie kunt ondernemen om jouw CO2-impact te kunnen verlagen? Schrijf je dan hieronder in voor een van de carbon literacy trainingen. Geef daarbij aan op welke data je de training wilt volgen. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hieronder de reactie van een van de deelnemers, Sarah:

"Ik vond de training waardevol, omdat je leert wat de CO2 impact is van je dagelijkse gewoontes en acties. Je komt dus ook te weten welke stappen je kunt nemen om je persoonlijke CO2-impact te verkleinen. De aanpak is heel straightforward; je krijgt handige tips aangereikt om in je dagelijkse leven keuzes te maken die minder vervuilend te zijn. Voor mij was de training dus interessant, omdat je niet enkel theoretische informatie krijgt maar ook praktische tools waarmee je meteen in actie kunt komen!" 

Koop hier je tickets voor de training!

Tickets
Tickets

Tickets & Data

We hebben twee trainingen beschikbaar op de volgende data. De trainingen duren 6 uur om ook echt de diepte in te kunnen gaan.
Let op! Deze training is alleen beschikbaar voor mensen die wonen of werken in Amsterdam-Oost. 

Data & tijden 

Woensdag 26 juni van 11:00-16:00 uur 

Woensdag 10 juli van 11:00-16:00 uur

Locatie

Restaurant Instock, Czaar Peterstraat 21, Amsterdam-Oost

Kosten:

De kosten voor de training bedragen €10,-.

In de training zit een lunch bij inbegrepen van gered voedsel uit supermarkten. Daarnaast krijg je dus een officieel certificaat en mag je jezelf C02-expert noemen!

Iets voor jou? Koop dat hieronder je tickets. Ga naar de ticketlink en selecteer de training 'Act On Your Carbon Impact', let op kies de juiste datum!

Heb je vragen!

Heb je een vraag over de training? Zou jij deze ook willen volgen? Laat dan hier je gegevens 

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.

Bedankt, wij hebben je bericht ontvangen!
Neem contact op met Tim
Tim is Community & Communicatie Manager

Tim de Broekert is onze Community & Communicatie Manager. Hij zorgt voor onze community en is bij De Gezonde Stad verantwoordelijk voor alle communicatie en content creatie. "Een gezonde stad is mogelijk als iedereen mee doet!". Tim heeft hiervoor bij verschillende communicatiebureaus gewerkt en is ook bekend van het urban farming collectief ‘Stadsboeren’. Werk jij aan een duurzaam initiatief of project? Wil je samenwerken met De Gezonde Stad? Of heb een persaanvragen, neem contact met hem op!

06-51788398 tim@degezondestad.org
Projecten
Bekijk hier al onze duurzame projecten!
Wil jij je handen uit de mouwen steken om de stad duurzaam te maken? Doe dan mee met een van onze projecten!
Vertel me meer
Blog
Raak geïnspireerd!
Op onze blog krijg je allerlei tips om jouw leven in de stad duurzamer te maken.
Vertel me meer
Agenda
De Groene Agenda
In onze groene agenda vind je de leukste groene events van Amsterdam!
Vertel me meer