Act On Your Carbon Impact!

Wil jij iets doen aan je eigen CO2-footprint? Schrijf je in voor de training "Act on Your Carbon Impact" en leer hoe zelf in actie kunt komen om deze te verminderen.

Verminder jouw CO2-impact

Ons klimaat verandert. Onder andere doordat er steeds meer CO2 in de lucht komt. Veel van deze veranderingen zijn het resultaat van de manier waarop wij omgaan met de wereld en de natuur. Hoe ver de gevolgen reiken, hangt af van de actie die we nu ondernemen. Wij geloven dat alles begint bij bewustwording en dat dit een eerste stap is richting verandering. Daarnaast geven we je praktische handvatten om direct aan de slag te gaan met het verminderen van jouw CO2-uitstoot.

Training

Concrete handvatten om bewuster te leven

Oke, actie! Maar waar moet ik beginnen? Met deze interactieve 1-daagse training maken we jou niet alleen bewust van jouw CO2-impact en wat de gevolgen daarvan zijn, je krijgt ook tools aangereikt hoe je daar direct actie op kan ondernemen. 

Na deze training ga je meteen aan de slag én ben je in staat om zelf deze CO2-trainingen te faciliteren. 

Actie

Wat levert deze CO2-training jou op?

  1. Je krijgt een certificaat!
  2. Je krijgt allerlei tips & trucs voor het verlagen van jouw CO2-footprint.
  3. Je ontmoet andere (buurt)bewoners en samen kom je in actie voor je buurt en de stad.
  4. Je kunt deze training daarna zelf ook aan anderen geven. 
Schrijf je in

Iets voor jou?

Helaas zit de training van 8 december helemaal vol. Wil je op de reservelijst? Laat dan hieronder je gegevens achter met de opmerking 'reserve training'.

Schrijf je in!

Helaas zit de training van 8 december helemaal vol. Wil je op de reservelijst? Laat dan hieronder je gegevens achter met de opmerking 'reserve training'.

Wij gaan uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om, lees hier meer over in onze privacy statement.

Bedankt, wij hebben je bericht ontvangen!
Neem contact op met Lilies
Lilies is Projectleider

Lilies van Poorten is projectleider bij De Gezonde Stad en werkt o.a. aan het project Zero Waste Lab en Act On Your Carbon Impact. Ze studeerde Bestuur- en Organisatiewetenschap en Internationale Betrekkingen en heeft voor haar afstudeerscriptie onderzoek gedaan naar de geloofwaardigheid van duurzaamheidslabels. Lilies heeft hiervoor o.a. bij Amnesty International gewerkt.

06-29606398 lilies@degezondestad.org
Project
Zero Waste Lab
Het Zero Waste Lab is een buurtlab voor sociale en circulaire innovatie. Hier lever jij je gescheiden afval in in ruil voor waardemunten die je kunt verzilveren bij ondernemers uit de buurt.
Vertel me meer
Blog
Raak geïnspireerd!
Op onze blog krijg je allerlei tips waarmee jij zelf kan bijdragen aan een gezonde stad.
Vertel me meer
Agenda
De Groene Agenda
In onze groene agenda vind je de leukste groene events van Amsterdam!
Vertel me meer